Evenimente

Corporate

Fie că vrei să sărbătorești lansarea unui produs nou, fie că îți inviți clienții la o ieșire departe de zgomotul orașului, pentru a finaliza ultimele detalii ale proiectului, dă-ne de știre și împreună îl vom organiza așa cum dorești. Crama Rotenberg și conacul pot fi închiriate pentru evenimente corporate de la mici pana la mari dimensiuni. Click aici pentru mai multe informatii.

Bike Tour

Cicloturism combinat cu oenoturism. Pedalezi, vizitezi, guști vin, socializezi. Dacă îți place natura, ciclismul și vinul bun, ia-ți prietenii sau colegii de muncă și haideți la Crama Rotenberg! Click aici pentru mai multe informatii.

Atelier Cupajare

Cum ar fi să îți creezi propriul vin, după gustul și personalitatea ta? La Atelierul de Cupajare ne “jucăm” de-a vinificatorul, cupajând Merlot, Cabernet Sauvignon și Cabernet Franc. Obții un vin cu un nou tip de aromă, pe care ți-l putem îmbutelia și trimite acasă. Click aici pentru mai multe informatii.

Team-Building

Parafrazând un proverb clasic, o echipă este ca o sticlă de vin: cu cât este mai veche, cu atât este mai bună. Însă, de multe ori, crearea unei coeziuni puternice între membrii echipei nu poate aștepta “șlefuirea” timpului. Astfel, vă propunem un concept inovator: team building în jurul vinului. Click aici pentru mai multe informatii.