Bike Tour

Cicloturism combinat cu oenoturism. Pedalezi, vizitezi, guști vin, socializezi.

Dacă îți place natura, ciclismul și vinul bun, ia-ți prietenii sau colegii de muncă și haideți la Crama Rotenberg!

Alături de un ghid experimentat veți parcurge un traseu cu bicicleta pe dealuri, printre vii. Vă putem pune la dispoziție biciclete, asistență auto, apă, fructe și energizante pe traseu.

După plimbarea cu bicicleta, ne vom întoarce la cramă, vom face un tur al acesteia, aflând povestea vinului de la strugure până în sticlă  și vom degusta vinurile Rotenberg.

Poți vizualiza aici imagini de la un eveniment similar organizat la Crama Rotenberg.

Turism Viticol inedit la Crama Rotenberg

Oenoturismul / enoturismul sau turismul viticol, cum i se spune adesea, este un concept relativ nou și puțin cunoscut în România.  Turismul viticol constă în vizitarea cramei și a podgoriilor, degustarea de vinuri produse la cramă, alături de platouri de mâncare rece. Afli povestea zonei, a podgoriei. Afli traseul vinului de la strugure până la îmbuteliere și învechire. Înveți cum să recunoști un vin bun de unul industrial.

 Cu ce venim noi în plus? Cu o experiență inedită pentru un ”altfel” de turism viticol: plimbări cu bicicleta pe dealuri și printre viile de la Ceptura de Jos, multă distracție și bună-dispoziție.

  • Durată tur cu bicicleta + degustare la cramă: 5 ore.
  • Locație: Ceptura de Jos, 509, Județul Prahova. Crama Rotenberg este situată la 1h15 min distanță de București, 35 minute de Ploiești și la 2h distanță de mers cu mașina de Brașov.
 Pentru mai multe detalii, contactează-ne via:
  • E-mail: degustari@rotenberg.ro
  • Telefon: 0758 997 700