Vizitează-ne

Va asteptam ca sa va impartasim din experienta noastra in arta facerii vinurilor si sa degustati pe indelete Merlotul nostru de Ceptura la conacul recent restaurat.Crama, restaurata in 2007, are doua beciuri suprapuse ce permit un flux tehnologic gravitational in care vinul nu este agresat de pompe. Veti putea vizita si beciurile unde vinul se matureaza in butoaie, pentru a putea fi ulterior imbuteliat si imbatranit la sticla. In functie de preferinte, se pot degusta 4 sau 6 vinuri insotite de platouri cu branzeturi, nuci, mere. De asemenea, se pot organiza degustari de initiere sau degustari specializate (in care se asociaza vinurile cu diferite branzeturi sau cu ciocolata), se pot gazdui cursuri/training-uri sau se pot organiza one day trip/team building/evenimente cu vizitarea obiectivelor turistice din zona sau plimbare in vie cu caruta. Pentru bufet sau mese de pranz se stabilesc de comun acord meniurile si se apeleaza la servicii de catering. Preturile includ TVA.

Vizita crama si degustare :

  • Vizita si degustare de 4 vinuri  – 75 lei/persoana – Nu acceptam grupuri mai mici de 4 persoane
  • Vizita si degustare de  6 vinuri  – 90 lei/persoana – Nu acceptam grupuri mai mici de 4 persoane
  • Degustare verticala din 4 ani diferiti pentru Emeritu, Clasic sau Primus – 1000 lei ( pot participa de la 2 persoane pana la 10 persoane )
  • Degustare verticala din 4 ani diferiti pentru Notorius sau Menestrel – 800 lei ( pot participa de la 2 persoane pana la 10 persoane )
  • Workshop Cupajare – “joaca-te” de-a vinificatorul, cupajand merlot , cabernet sauvignon si cabernet franc in diferite proportii ca sa iti produci propriul tau cupaj si si chiar propria eticheta: 350 lei/persoana- 3,5 ore. Iar daca doresti cateva sticle din el pentru acasa, le vom imbutelia si trimite pentru 60 lei /sticla – Se organizeaza pentru grup de cel putin 10 persoane.

Vinurile achizitionate de la crama au o reducere de 15% la preturile afisate pe site.
Vizitele se fac doar pe baza de rezervari prin:  formularul de mai jos, la 0758.997.700 , 0758.997.702 ,  sau  email la degustari@rotenberg.ro.

Pentru a ajunge cu usurinta folositi Google Maps sau Waze punand ca destinatie Rotenberg Winery.

Rezerva online

Cand vreti sa ne vizitati?