Parafrazând un proverb clasic, o echipă este ca o sticlă de vin: cu cât este mai veche, cu atât este mai bună. Însă, de multe ori, crearea unei coeziuni puternice între membrii echipei nu poate aștepta “șlefuirea” timpului. Astfel, vă propunem un concept inovator: team building în jurul vinului.
Situată în Ceptura de Jos, Județul Prahova, Crama Rotenberg cultivă o suprafață de 23ha de viță de vie, veche de peste 50 ani.
Crama restaurată, cu 2 etaje subterane, permite un flux gravitațional unde vinul este maturat în butoaie de stejar românesc. Conacul are două săli pentru vizitatori cu o capacitate de până la 40 de persoane.
Crama Rotenberg este situata la 1h 15 min distanță de București, 35 minute de Ploiești si la 2h distanță de mers cu mașina de Brașov. Nu foarte departe de viața urbană, Crama Rotenberg poate fi locația ideală pentru team building.
Propunerea noastră pentru un Team Building de 1 zi:
- Durata: 9 ore.
- Welcome coffee & croissants;
- Tur ghidat de biciclete în vie – durata 2 ore.
- Prezentarea cramei Rotenberg.
- Degustarea vinurilor, acompaniată de un platou de brânzeturi, pâine, nuci si ciocolată.
- La cerere, îți putem pune la dispoziție spațiul necesar pentru grătar în aer liber sau serviciu de catering.
De ce să organizezi un team-building la Crama Rotenberg?
- Este un loc ideal pentru o deconectare totală, pentru relaxare în natură, departe de calculatoare, deadline-uri, trafic, zgomot, betoane. Ceptura de Jos este situată pe pantele sudice ale Subcarpaților Curburii, în partea prahoveană a podgoriilor Dealu Mare. Este o zonă răsfățată de soare și ferită de vânturi puternice.
- Experiențe inedite: pedalatul în vie, plimbări cu căruța, off-road printre vii sau picnic câmpenesc.
- Cunoștințele despre tot ceea ce înseamnă un vin bun, de calitate, sunt transferabile muncii în echipă.
- Calitate, la fiecare pas al procesului. De la strugure până în pahar, punem accentul pe calitate, nu pe cantitate: strugurii sunt culeși și selecționați manual; plaiurile sunt recoltate separat, în funcție de însorire, sol și densitate de plantare; vinul este învechit timp de 12-24 de luni în butoaie de stejar; vinul este produs fără nicio urmă de industrializare sau de robotizare.
- Atenția la detalii, unicitatea și plus valoarea. Degustând vinurile Rotenberg veți putea diferenția palete complexe. Gustul vinului Merlot Magnum debutează cu note dulci de prune afumate, vișine și cireșe negre, iar apoi evoluează către smochine, vanilie și condimente exotice. Menestrel Rose este proaspăt și vioi, cu arome delicate de dulceața de trandafiri, violete și fructe roșii. Notorius Merlot est corpolent și astringent, aproape sălbatic, cu aroma intensă, amintind de vișina coaptă, cu o urmă de vanilie și ciocolată…
- Pasiunea de-o viață pentru vin, transformată în business.
Socializăm, vizităm, învățăm, pedalăm, degustăm. Totul într-un cadru relaxant și distractiv.
Pentru mai multe detalii despre programul de team-building, contactează-ne via:
- E-mail: degustari@rotenberg.ro
- Telefon: 0758 997 700