Sâmbătă, 22 septembrie, te aşteptăm la must, la crama noastră din Ceptura!
 
Am pregătit mustul proaspăt făcut, vin roşu și roşe: Merlot desigur,(cel mai bun, din România), însoţit de gustări și grătar.
 
La 11:30, pornim cu bicicletele spre vie. Cei fără biciclete vor ajunge în vie la cules cu maşinile de teren sau cu autobuzul pus la dispoziţie de către noi. Copiii vor transforma strugurii în must, cu zdrobitorul şi mini-teascul din curte.
 
La 14:30 începe programul la cramă. Printre degustările de must, vin şi bucatele pregătite, vom vizita crama şi veţi vedea cum fierbe mustul.
 
Vom asculta pop şi rock (şi ne vom bâțâi) interpretat de câţiva prieteni ai cramei. Crama îşi va închide porţile în jurul orei 20:30.
 
Copiii, prietenii prietenilor şi prietenii omului sunt bineveniţi. Pe tot parcursul zilei, vei avea reduceri spectaculoase de peste 25% la toate produsele şi preţuri cu adevărat SPECIALE la vinurile din Rezerva Proprietarului.
 
Pentru confirmarea participării, te rugăm să iți iei invitația de aici—>>https://www.livetickets.ro/e/rotenberg
 
Procedură este simplă: îți faci cont, iei biletele gratuite şi primești confirmarea pe email. Doar cei înregistraţi şi cu cod de acces valabil vor primi la intrare o brățara de acces. Brățara iți asigură masa, distracția şi băutura în mod GRATUIT.
 
Pentru a ajunge la noi, poţi utiliza aplicaţia de navigaţie Waze, sau Google Maps cu destinaţia Rotenberg Winery. Dacă sunteţi mai mulţi, merita să închiriaţi un microbuz. Vă va costa probabil mai puţin decât benzina.
 
Intrarea este liberă dar nu uita să te înregistrezi aici–>>https://www.livetickets.ro/e/rotenberg
 
Şi dacă doreşti să nu te mai batem la cap, anunţă-ne!
 
Cu prietenie,
Mihail (Misa) Rotenberg

Add Comment

Comment
Name
E-mail
Website