Avem plăcerea de a te invita la evenimentul “De Primăvară! Porţile Deschise”.

Sâmbăta, 19 mai, te aşteptam în localitatea Ceptura-Dealu Mare, unde ne vom bucura împreună de primăvară, într-o atmosferă relaxată.

Ca în fiecare an, am pregătit pentru oaspeţii noştri gustări însoţite de vin roşu şi rose, Merlot desigur (cel mai bun, din România). Ca de obicei, intrarea este liberă.

Începând cu ora 11:30, alături de Mihail Rotenberg, cei ce îşi aduc bicicletele vor pedala spre vie, unde îi aşteaptă un picnic, oferit de partenerul nostru Hochland. Posesorii de vehicule de teren se vor putea alătura la un “off-road” printre vii.

La 14:30 va începe programul la crama. Printre degustările de vin şi bucatele pregătite, vom vizita crama şi vom parcurge împreună etapele vinului de la strugure la pahar.

În plus, în jurul orei 18:30, la apusul soarelui, v-am pregătit o surpriză muzicală: vom cânta şi dansa cu Corina Sîrghi și Jean Americanu (Shaun Williams). Un concert ce va merge la fix cu toată atmosfera.

Pe tot parcursul zilei, vei avea reduceri la vinurile din crama de 25% la toate produsele şi preţuri cu adevărat SPECIALE la vinurile din Rezerva Proprietarului.

Pentru a ajunge la noi, poţi utiliza aplicaţia de navigaţie Waze, cu destinaţia Rotenberg Winery.

Pentru confirmare, te rugăm să ne dai un email la sales@rotenberg.ro sau un mesaj/whatsapp la numărul de telefon: +40745598589.
Sunt bine veniţi prietenii, copiii, căţeii. Şi nu uitaţi, intrarea este liberă!

Te aşteptăm, cu drag!

Add Comment

Comment
Name
E-mail
Website